Известие

Collapse
No announcement yet.

159 от завод в Италия

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 159 от завод в Италия

аз малко през вратата за краката го направих и въобще не се замислих, дали има вариант да се прескочи дилърството и да си купи човек директно от алфа ромео в Италия ???

и ако да откъде и т.н.

че май се набутах коравичко и трябва да мисля вариант

BMW примерно можеш да си вземеш директно от завода и да си спестиш 20-30 бона...
    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 15:40.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Е тя тука почва от 50 бона, как точно го виждаш да си спестиш 30?
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

е не казвам 30, просто давах пример с кола която струва 120 в бг, от завода можеш за 95-100 да я вземеш

при цена 55-60 хил, 7-8 дори да си спестиш пак е по-добре

за мен това няма значение вече, щото нищо немога да направя вече, ама ми е интересно дали е възможно...
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Не мисля че това е възможно.Няма начин да заобиколиш дилърите.Представяш ли си
        колко дълга щеше да е опашката там в завода.
        Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

да шефе излъгаха ме , ти си прав

а иначе обадих се на някакъв номер в италия и ми казаха, че за съжаление точно те нямат такава опция и работят само с дилърите си
          Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 15:40.
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

за съжаление точно никой завод няма опция да продава коли като кренвирши на портала
            даже няма и да те пуснат да се доближиш до завода
            може пред завода да има представителство на дилъра ако завода е примерно на някое много оживено място но това че са на едно място няма никакво значение , пак си поръчваш колата при дилър и пак плащаш цената която е еднаква при всички дилъри за съответната страна
            Last edited by SFINKS; d.m.y г., 15:46.

Comment

да ти си маняк, ти ги знаеш нещата
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

никой не знае всичко , аз затва ти казах кажи де го тоя завод да ходя и аз да си купя
                ма да не се окаже че не знаеш всъщност точно къде и кой е и трябва да питаш еди кой си пък и той не знаел точно и т.н. ала бала портокала

Comment

как не се сетих
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Темата, въпреки направения опит за въвеждане на ред, не върви на добре и няма изгледи за добър завършек.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Working...
                    X